Ga direct naar de inhoud.

Ook daarvoor bent u van harte welkom
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Motorisch onderhoud en/of reparatie van campers

Ervaar onze services
Campers zijn ideaal op vakantie. Met een camper bent u vrij om te gaan en te staan waar u maar wilt. Eventuele problemen voorkomt u met tijdig en goed onderhoud. Goed voorbereid en vooral veilig op weg naar uw bestemming. 

Niet alleen VW campers
Natuurlijk onderhouden wij voornamelijk Volkswagen campers, maar alle merken campers zijn van harte welkom in onze werkplaats. 

Altijd gratis vermogenstest bij groot onderhoud 
Dankzij de vermogenstest en de verschillende rijtesten- en simulaties kunnen wij veel problemen vroegtijdig aan zien komen. Bij groot onderhoud  van campers bieden wij dan ook altijd gratis een vermogenstest aan. Meer informatie en een filmp van een vermogenstest kunt u bekijken op www.autotestlab.nl

APK
Ook voor een camper is APK op een zeker moment verplicht. Bij langdurig verblijf in het buitenland is dat niet anders. Een APK-keuring kan 2 maanden eerder – met een geldigheid van 14 maanden – worden uitgevoerd zonder dat de jaarlijkse APK-datum verandert.

Vervangend vervoer bij reparatie en onderhoud.
Bij onderhoud of reparatie kunt u voordelig gebruikmaken van een huurauto. Blijft u liever thuis? In overleg halen we uw camper op en brengen hem weer terug, tegen een redelijke vergoeding. Wij informeren u graag over de voorwaarden, tarieven en beschikbaarheid.

Meer informatie, een offerte of direct een afspraak maken?
U kunt dan onderstaand formulier invullen of direct telefonisch contact met ons opnemen. Onze serviceadviseur is u graag van dienst. 

Deel deze pagina op: