Ga direct naar de inhoud.

Officieel afhaalpunt van de VW webshops
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Hét online onderdelen magazijn

Welkom bij het officiële VW, ŠKODA, Audi, SEAT en VW Bedrijfswagens onderdelen magazijn in Zoetermeer.

Originele VW, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens onderdelen
Kwaliteit is de optelsom van alle onderdelen. Anders gezegd: de keten is zo sterk als de zwakste schakel. Alleen als elk afzonderlijk deel nauwkeurig en betrouwbaar functioneert, kunt u optimaal op uw auto vertrouwen. De originele onderdelen van Volkswagen, SKODA, Audi en SEAT staan garant voor een hoge productiekwaliteit en beproefde veiligheid. Op alle Originele Onderdelen®, Originele Ruilonderdelen en montagewerkzaamheden krijgt u twee jaar garantie.

De onderdelendienst
Speciaal voor universele garagebedrijven in de omgeving is de onderdelendienst van Auto-Service van der Velden als servicedealer ook het adres voor bestelling en levering van onderdelen en accessoires. Meer informatie over de extra services en de voorwaarden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Officieel afhaalpunt
Als officieel servicedealer kunt u ons selecteren als afhaalpunt bij alle bestellingen die u plaatst in de officiële webshops van Volkswagen, Audi en ŠKODA. Heeft u vragen over de producten? Onze magazijnmedewerkers zijn u graag van dienst!

Klik op een logo om de webshop van uw keuze te bezoeken:

     

Deel deze pagina op: