ID.3 Live Show: alles over de Volkswagen ID.3

Volkswagen staat aan de vooravond van de Nederlandse marktintroductie van de ID.3. Speciaal voor kopers en geïnteresseerden verzorgt het merk op donderdag 3 september om 19.00 uur een Live Show. Hierin behandelen experts uit de mobiliteitssector de meest gestelde vragen over de elektrische Volkswagen én gaan zij in op de mobiliteit van de toekomst. Kijkers gaan alles te horen krijgen over de ID.3 en maken onder meer een spectaculair acceleratieduel mee tussen de ID.3 en de Golf GTI.

Met de revolutionaire ID.3 wordt elektrisch rijden binnenkort bereikbaar voor een groot publiek. Voor Volkswagen is dit hét moment om kopers en geïnteresseerden via een online live show mee te nemen in de wereld van de volledig elektrische hatchback. Onder leiding van presentatrice Leonie ter Braak bespreken tafelgasten Carlo van der Weijer (Directeur Smart Mobility TU Eindhoven), Werner Budding (autojournalist) en Rinke van Keimpema (Directeur Volkswagen Nederland) alle ins en outs van het eerste model van een geheel nieuwe generatie elektrische auto’s en de toekomst van mobiliteit in ons land. Daarnaast bereidt Volkswagen hiermee klanten die de ID.3 al besteld hebben voor op de aflevering van hun auto bij de dealer. 

ID.3 versus Golf GTI

Kijkers van de live show krijgen niet alleen interessante en nuttige informatie, maar maken ook de hoge funfactor van de ID.3 mee. Volkswagen zet de emissievrije rijdende hatchback namelijk naast de iconische Golf GTI op de startbaan van vliegveld Valkenburg voor een spectaculair acceleratieduel.

Volkswagen geeft tevens een kijkje achter de schermen bij een dealer die zich voorbereidt op het afleveren van de eerste exemplaren van de ID.3 aan Nederlandse klanten.

De ID.3 live show is op donderdag 3 september aanstaande vanaf 19.00 uur live te bekijken op het YouTube-kanaal van Volkswagen Nederland.

Elektrisch rijden bereikbaar voor een groot publiek

De ID.3 is de eerste volledig elektrische Volkswagen op basis van het revolutionaire MEB-platform. Met de ID.3 – met een maximale actieradius van 542 kilometer (WLTP)* – onderstreept Volkswagen de missie om elektrisch rijden voor vrijwel iedereen bereikbaar te maken. Niet alleen via een aantrekkelijke aanschafprijs en een lage fiscale bijtelling, maar ook met een speciaal voor Nederland ontwikkeld, uniek aanbod. De ID.3 wordt namelijk standaard geleverd met onder meer tot gratis 6 jaar onderhoud** en APK-keuring bij de officiële Volkswagen-dealers. 

Terug naar overzicht